• LAND/ KAURNA
  • LOCATION/ BRIGHTON, SA
  • PROGRAM/ INTERIOR
  • SCALE/ 250 M2
  • STATUS/ BUILT
  • BUILDER/ LIINK GROUP
  • IMAGES/ ART DEPARTMENT CREATIVE

Assigned with transforming an outdated seaside project home for a medium sized family presented an evocative brief; to blur the existing harsh geometries and develop a series of seamless light filled, flexible, warm interior spaces to inspire different emotive conditions through its trajectory, optimally providing a cohesive habitat for family life.

A natural pallette of hardwoods, raw stone and metals contrast an in-situ solidity of matte black, white and concrete textures grounding each space. A sequence of natural light portals throws bleached light throughout the entirety of the inner surfaces, drawing up into the internal workings of the home/